OVER ONS

WAAROM ALTENA STEENHANDEL

Altena Steenhandel is een relatief kleine, zelfstandige onderneming en maakt geen deel uit van een branchegerelateerde onderneming. Hierdoor zijn onze lijnen erg kort en adviseren wij u objectief en fabrieksonafhankelijk. Door onze specialisatie kunt u van ons bovengemiddelde kennis en advies verwachten op het gebied van gevelstenen en dakpannen. Uiteindelijk zoekt u geen gevelsteen of dakpan, maar een invulling voor een gevel en/of dakvlak. Daarom gaat ons advies verder dan alleen een steen of dakpan en denken we ook mee in bijvoorbeeld de juiste verwerking, toepassing en opslag. Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met u mee!

PERSOONLIJK ADVIES

Naast ons grote assortiment aan bakstenen, dakpannen en ruwbouwmaterialen, denken we ook graag mee met uw project en adviseren en begeleiden u graag in uw keuzeproces. Persoonlijk, gemakkelijk en laagdrempelig contact en meedenken als gelijkwaardig kennispartner vinden we daarin het allerbelangrijkst.

VOOR IEDEREEN

Wij denken met iedereen mee. Het gros van onze klanten bestaat uit aannemers en bouwbedrijven, architecten, projectontwikkelaars, overheden en zzp’ers. Bouwt u helemaal zelf uw huis? Ook als particulier adviseren we u graag. Neem contact met ons op!

Inspiratie nodig? Bekijk eens ons steenboek, meer dan 1000 soorten bakstenen (gevelstenen) en referentie foto’s.

LATEN ZIEN

We vinden het erg belangrijk dat u weet waar u voor kiest. U wilt het product zien en aanraken. Daarom laten we u onze producten graag zien. Onze website geeft al een kleine impressie van ons assortiment, maar in onze showroom krijgt u een nog beter beeld van onze producten en de toepassing ervan. Kijk hier alvast online rond in onze showroom. Ook hebben we een tal van referentieprojecten op onze website waar u de producten toegepast kunt zien.

Foto van Dennis Borgmeier, werkzaam bij Altena Steenhandel

Dennis Borgmeier

Accountmanager en technisch adviseur

Foto van Raymond Barneveld, werkzaam bij Altena Steenhandel

Raymond Barneveld

Commercieel medewerker

GertJan

Gertjan Bruins

Accountmanager

Foto van Maryse van Diepen, werkzaam bij Altena Steenhandel

Maryse van Diepen

Commercieel / administratief medewerker