ISOSYSTEMS GEBRIK®

GEBRIK® IS EEN ISOLEREND GEVELBEKLEDINGSSYSTEEM

Een hoogwaardig prefab element met de perfecte verbinding tussen isolatie en strippen.

TOEPASSING
Het systeem is toepasbaar op alle soorten ondergronden denk aan; beton of metselwerk, hout, staal- of aluminium Ook is het toepastbaar op bijkomend isolatiemateriaal zoals; PIR/Resol/XPS/EPS/glaswol/ steenwol ed.

De Maximale werkhoogte wordt bepaald door de windweerstand, belichting, vorm, constructiedimensies en locatie op de gevel.Het Gebriksysteem garandeert geen vuurspreiding over het gevelvlak.

Het Gebrik systeem wordt mechanisch bevestigd. Dit geeft u de garantie het systeem zeer breed te kunnen inzetten. Pas- en verbindingsdelen worden op de bouw met elkaar verlijmd.

DE TECHNIEK

Bij Isosystems worden de verschillende, industrieel voorgevormde de korelementen onderling met een hoogwaardig, isolerend polyurethaanschuim verbonden. Dit proces maakt het mogelijk om een eenvoudig maar zeer stabiele verbinding te maken op de bouwplaats.

BEVESTIGING
Al onze systeem producten worden mechanisch bevestigd. Dit geeft u de garantie het systeem zeer breed te kunnen inzetten en uw ambities in te vullen. Pas- en verbindingsdelen worden op de bouw met elkaar verlijmd om vervolgens naar eigen inzicht of smaak te worden afgewerkt met een voeg.

ONZE STEENSTRIPS EN SYSTEMEN

Dammklinker-altena-gevelstenen-baksteen
Dämmklinker
Isoklinker Fugenleitsystem
Renowall
E-board-vandersanden-altena-gevelstenen-baksteen
E-board
Isosystem bij Altena Steenhandel
Isosystem
scanroc-altena-gevelsteen-leverancier
Scanroc