Hier staan wij voor

Altena Steenhandel voorziet u van advies op maat in onze showroom

Persoonlijk advies
Naast ons grote assortiment aan bakstenen, dakpannen en duurzame bouwsystemen, denken we ook graag mee met uw project en adviseren en begeleiden u graag in uw keuzeproces. Persoonlijk, gemakkelijk en laagdrempelig contact en meedenken als gelijkwaardig kennispartner vinden we daarin het allerbelangrijkst.

Laten zien
We vinden het erg belangrijk dat u weet waar u voor kiest. U wilt het product zien en aanraken. Daarom laten we u onze producten graag zien. Onze website geeft al een kleine impressie van ons assortiment, maar in onze showroom krijgt u een nog beter beeld van onze producten en de toepassing ervan.

Kijk hier alvast online rond in onze showroom. Ook hebben we een tal van referentieprojecten op onze website waar u de producten toegepast kunt zien.

Voor iedereen
Wij denken met iedereen mee. Het gros van onze klanten bestaat uit aannemers en bouwbedrijven, architecten, projectontwikkelaars, overheden en zzp’ers. Bouwt u helemaal zelf uw huis? Ook als particulier adviseren we u graag. Neem contact met ons op!