Over ons

Waarom Altena Steenhandel

Altena Steenhandel is een relatief kleine, zelfstandige onderneming en maakt geen deel uit van een branchegerelateerde onderneming. Hierdoor zijn onze lijnen erg kort en adviseren wij u objectief en fabrieksonafhankelijk. Door onze specialisatie kunt u van ons bovengemiddelde kennis en advies verwachten op het gebied van gevelstenen en dakpannen. Uiteindelijk zoekt u geen gevelsteen of dakpan, maar een invulling voor een gevel en/of dakvlak. Daarom gaat ons advies verder dan alleen een steen of dakpan en denken we ook mee in bijvoorbeeld de juiste verwerking, toepassing en opslag. Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met u mee!

Persoonlijk advies

Naast ons grote assortiment aan bakstenen, dakpannen en ruwbouwmaterialen, denken we ook graag mee met uw project en adviseren en begeleiden u graag in uw keuzeproces. Persoonlijk, gemakkelijk en laagdrempelig contact en meedenken als gelijkwaardig kennispartner vinden we daarin het allerbelangrijkst.

Laten zien

We vinden het erg belangrijk dat u weet waar u voor kiest. U wilt het product zien en aanraken. Daarom laten we u onze producten graag zien. Onze website geeft al een kleine impressie van ons assortiment, maar in onze showroom krijgt u een nog beter beeld van onze producten en de toepassing ervan. Kijk hier alvast online rond in onze showroom. Ook hebben we een tal van referentieprojecten op onze website waar u de producten toegepast kunt zien.

Voor iedereen

Wij denken met iedereen mee. Het gros van onze klanten bestaat uit aannemers en bouwbedrijven, architecten, projectontwikkelaars, overheden en zzp’ers. Bouwt u helemaal zelf uw huis? Ook als particulier adviseren we u graag. Neem contact met ons op!

Inspiratie nodig? Bekijk eens ons steenboek, meer dan 1000 soorten bakstenen (gevelstenen) en referentie foto's.

Ons team

Bas Nunnink
directeur Altena Steenhandel

b.nunnink@altena-groep.nl
06 55 76 72 57der

Dennis Borgmeier
accountmanager
en technisch adviseur

d.borgmeier@altena-groep.nl
06 15 31  79 84

Raymond Barneveld
commercieel medewerker

steenhandel@altena-groep.nl
085 049 50 10

Gertjan Bruins
accountmanager

g.bruins@altena-groep.nl
06 15 56 78 00

Maryse van Diepen
commercieel / administratief medewerker

steenhandel@altena-groep.nl
085 049 50 10