1 juli 2020

ZOMERVAKANTIE VOOR ALTENA IN WEEK 32

De vakantie is in aantocht en daarom willen wij u informeren dat Altena Steenhandel in week 32 gesloten is.

Lees meer

17 juni 2020

ALTENA STEENHANDEL HAALT BIJZONDERE STENEN UIT HET BUITENLAND

Altena Steenhandel haalt niet alleen de stenen uit Nederland, België en Duitsland. Mooie en exclusieve stenen komen ook uit oa. Italië, Spanje en Denemarken. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer een kijkje nemen in onze Showroom.

Lees meer

2 juni 2020

GERTJAN BRUINS GAAT TEAM STEENHANDEL VERSTERKEN

Op 1,5 meter afstand verwelkomen wij Gertjan Bruins. Hij zal per juni het team Steenhandel versterken als accountmanager. Wij wensen hem veel succes!

15 mei 2020

Let op! Hemelvaart 21 en vrijdag 22 mei zijn wij gesloten.

In verband met Hemelvaart is Altena donderdag 21 en vrijdag 22 mei gesloten. Mocht u nog iets geleverd willen hebben adviseren wij u tijdig bij ons te bestellen.

12 mei 2020

NIEUWE COLLECTIE GEVELSTENEN

Altena Steenhandel heeft een nieuwe gevelsteen in haar assortiment, de betonnen langformaat 595x100x40mm. De gevelstenen zijn voorzien van een natuurstenen toplaag voor een langdurig mooie gevel. De stenen zijn te verkrijgen in 5 verschillende kleuren en twee verschillende texturen.

18 maart 2020

Voorzorgsmaatregelingen ivm Coronavirus

Beste Relatie,

Iedereen is druk met het Coronavirus en ons wordt aanbevolen om sociale contacten te beperken. Maar we kunnen gelukkig blijven bouwen en zolang het ons lukt en de gezondheid van onze medewerkers het toelaat zal ALTENA geopend blijven en blijven we ons inzetten om jouw business maximaal door te laten gaan. Dit kan echter alleen als we gezamenlijk de gezondheid van jou als klant, onze leveranciers en onze eigen medewerkers vooropstellen. Hierbij gaan we uit van de volgende punten:

Lees meer

17 december 2019

Ivm de feestdagen is Altena gesloten t/m 5 januari

Altena wenst iedereen een hele fijne kerst en een gelukkig 2020.

In verband met de feestdagen zijn wij gesloten t/m 5 januari.
Voor dringende zaken kunt u ons bereiken op de bij u bekende 06 nummers.

We zien u graag in het nieuwe jaar!

17 juni 2019

Een dagje uit met deelnemers van De Zonnebloem

Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor de “Altena-doet-goed-dag” met leden van de Zonnebloem. De dag ging regenachtig van start, maar de wolken maakten al snel plaats voor een heerlijk warm zonnetje. Rond het middaguur zijn we begonnen aan de verschillende routes door het Oude Ambachten & Speelgoed museum in Terschuur met meer dan 160 verschillende oude ambachten, beroepen, winkeltjes en een verzameling van oud en antiek speelgoed. Genoeg te zien dus! De leden van de Zonnebloem genoten zichtbaar en ook voor ons zelf was het een geslaagde dag.

Bekijk hieronder nog wat leuke kiekjes!

Lees meer

13 juni 2019

Vrijdag 14 juni gesloten

Vrijdag 14 juni 2019 is het weer “Altena-doet-goed-dag”. Samen met leden van de Zonnebloem zijn wij eropuit en daarom de hele dag gesloten.
Maandag 17 juni staan wij weer voor u klaar. Uitgaand voor uw begrip, danken wij u alvast.

16 oktober 2018

Virtuele tour door onze showroom

Het is vanaf nu mogelijk om virtueel door onze showroom te lopen! Als onafhankelijke partij hebben wij toegang tot vrijwel alle gevelsteen- en dakpanproducenten in Europa. Onze showroom geeft een mooie impressie van de producten die wij bieden en de toepassing ervan. Vanaf nu kun je daar dus virtueel een kijkje in nemen. Bezoek je de showroom liever in het echt? Neem dan contact met ons op en kom langs in Kampen, we leiden je er graag doorheen. 

VIRTUELE TOUR DOOR DE SHOWROOM