15 mei 2020

Let op! Hemelvaart 21 en vrijdag 22 mei zijn wij gesloten.

In verband met Hemelvaart is Altena donderdag 21 en vrijdag 22 mei gesloten. Mocht u nog iets geleverd willen hebben adviseren wij u tijdig bij ons te bestellen.

12 mei 2020

NIEUWE COLLECTIE GEVELSTENEN

Altena Steenhandel heeft een nieuwe gevelsteen in haar assortiment, de betonnen langformaat 595x100x40mm. De gevelstenen zijn voorzien van een natuurstenen toplaag voor een langdurig mooie gevel. De stenen zijn te verkrijgen in 5 verschillende kleuren en twee verschillende texturen.  

18 maart 2020

Voorzorgsmaatregelingen ivm Coronavirus

Beste Relatie,

Iedereen is druk met het Coronavirus en ons wordt aanbevolen om sociale contacten te beperken. Maar we kunnen gelukkig blijven bouwen en zolang het ons lukt en de gezondheid van onze medewerkers het toelaat zal ALTENA geopend blijven en blijven we ons inzetten om jouw business maximaal door te laten gaan. Dit kan echter alleen als we gezamenlijk de gezondheid van jou als klant, onze leveranciers en onze eigen medewerkers vooropstellen. Hierbij gaan we uit van de volgende punten:

  • Bestellingen kunnen gewoon aan ons doorgegeven worden en leveringen blijven doorgaan, momenteel is er nog voldoende voorraad.
  • Afhalen kan, maar geef het liefst telefonisch door wat je nodig bent, dan zetten wij het klaar en kun je het bezoek aan ALTENA tot een minimum beperken. Betaling bij voorkeur niet met contant geld.
  • Klantbezoeken kunnen wat ons betreft doorgaan, mits je als klant akkoord gaat en het een afspraak betreft met maximaal 2 personen.
  • Bezoek aan de showroom kan, maar ook hier geldt maximaal 2 personen.
  • Zowel jij als wij voldoen aan RIVM-richtlijnen, dus geen handen schudden, gepast afstand van elkaar houden (1,5 meter) en niet over de balie hangen. En als je toch verkouden bent dan had je al thuis moeten zitten.
  • We hebben onze medewerkers gevraagd om zo veel als mogelijk is thuis te werken. Veel zaken zullen we proberen telefonisch, per mail of per app af te handelen, een reactie kan af en toe iets langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Maar bereikbaar voor uw vragen en bestellingen blijven we. Bel ons dan!

Tot slot, wij blijven onze uiterste best doen om je onder deze uitdagende omstandigheden, die ook elk moment nog kunnen wijzigen, zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als we samen bovenstaande in acht nemen dan kan dat en komen we altijd tot een oplossing. Heeft u vragen of opmerkingen weet dan dat u altijd kunt bellen met ons.

Met vriendelijke groet,

Altena Groep

 

17 december 2019

Ivm de feestdagen is Altena gesloten t/m 5 januari

Altena wenst iedereen een hele fijne kerst en een gelukkig 2020.

In verband met de feestdagen zijn wij gesloten t/m 5 januari.
Voor dringende zaken kunt u ons bereiken op de bij u bekende 06 nummers.

We zien u graag in het nieuwe jaar!

17 juni 2019

Een dagje uit met deelnemers van De Zonnebloem

Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor de “Altena-doet-goed-dag” met leden van de Zonnebloem. De dag ging regenachtig van start, maar de wolken maakten al snel plaats voor een heerlijk warm zonnetje. Rond het middaguur zijn we begonnen aan de verschillende routes door het Oude Ambachten & Speelgoed museum in Terschuur met meer dan 160 verschillende oude ambachten, beroepen, winkeltjes en een verzameling van oud en antiek speelgoed. Genoeg te zien dus! De leden van de Zonnebloem genoten zichtbaar en ook voor ons zelf was het een geslaagde dag.

Bekijk hieronder nog wat leuke kiekjes!

Lees meer

13 juni 2019

Vrijdag 14 juni gesloten

Vrijdag 14 juni 2019 is het weer “Altena-doet-goed-dag”. Samen met leden van de Zonnebloem zijn wij eropuit en daarom de hele dag gesloten.
Maandag 17 juni staan wij weer voor u klaar. Uitgaand voor uw begrip, danken wij u alvast.

16 oktober 2018

Virtuele tour door onze showroom

Het is vanaf nu mogelijk om virtueel door onze showroom te lopen! Als onafhankelijke partij hebben wij toegang tot vrijwel alle gevelsteen- en dakpanproducenten in Europa. Onze showroom geeft een mooie impressie van de producten die wij bieden en de toepassing ervan. Vanaf nu kun je daar dus virtueel een kijkje in nemen. Bezoek je de showroom liever in het echt? Neem dan contact met ons op en kom langs in Kampen, we leiden je er graag doorheen. 

VIRTUELE TOUR DOOR DE SHOWROOM

 

20 september 2018

Collega gezocht!

Wij zoeken een nieuwe collega! Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel!

BEKIJK DE VACATURE

29 juni 2018

Altena is er bij: Architectuur Biënnale Zwolle 5 t/m 8 juli 2018

Het Zwols Architectuur Podium (ZAP) organiseert ook dit jaar weer de Architectuur Biënnale. Vier dagen lang staat Zwolle in het teken van architectuur. Architecten, studenten maar ook sponsoren, zoals Altena Steenhandel, en betrokkenen ontmoeten elkaar tijdens deze week om de aandacht te vestigen op architectuur in Zwolle. Niet alleen de architectuur van nu maar ook die van de toekomst, met alle uitdagingen en kansen die daarbij komen kijken.

Lees meer

13 juni 2018

Meedenken in nieuwe ideeën, zo doen we dat!

We krijgen dagelijks allerlei soorten vragen. De ene vraag uitdagender dan de andere. Een van onze klanten is nu een nieuw gevelsysteem aan het ontwikkelen waarbij hij in de fabriek kant en klare gevels produceert met alle voordelen die dit met zich mee brengt. Aan ons de vraag mee te denken over de gevelinvulling met een keramische uitstraling.

Lees meer