17 december 2019

Ivm de feestdagen is Altena gesloten t/m 5 januari

Altena wenst iedereen een hele fijne kerst en een gelukkig 2020.

In verband met de feestdagen zijn wij gesloten t/m 5 januari.
Voor dringende zaken kunt u ons bereiken op de bij u bekende 06 nummers.

We zien u graag in het nieuwe jaar!

17 juni 2019

Een dagje uit met deelnemers van De Zonnebloem

Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor de “Altena-doet-goed-dag” met leden van de Zonnebloem. De dag ging regenachtig van start, maar de wolken maakten al snel plaats voor een heerlijk warm zonnetje. Rond het middaguur zijn we begonnen aan de verschillende routes door het Oude Ambachten & Speelgoed museum in Terschuur met meer dan 160 verschillende oude ambachten, beroepen, winkeltjes en een verzameling van oud en antiek speelgoed. Genoeg te zien dus! De leden van de Zonnebloem genoten zichtbaar en ook voor ons zelf was het een geslaagde dag.

Bekijk hieronder nog wat leuke kiekjes!

Lees meer

13 juni 2019

Vrijdag 14 juni gesloten

Vrijdag 14 juni 2019 is het weer “Altena-doet-goed-dag”. Samen met leden van de Zonnebloem zijn wij eropuit en daarom de hele dag gesloten.
Maandag 17 juni staan wij weer voor u klaar. Uitgaand voor uw begrip, danken wij u alvast.

16 oktober 2018

Virtuele tour door onze showroom

Het is vanaf nu mogelijk om virtueel door onze showroom te lopen! Als onafhankelijke partij hebben wij toegang tot vrijwel alle gevelsteen- en dakpanproducenten in Europa. Onze showroom geeft een mooie impressie van de producten die wij bieden en de toepassing ervan. Vanaf nu kun je daar dus virtueel een kijkje in nemen. Bezoek je de showroom liever in het echt? Neem dan contact met ons op en kom langs in Kampen, we leiden je er graag doorheen. 

VIRTUELE TOUR DOOR DE SHOWROOM

 

20 september 2018

Collega gezocht!

Wij zoeken een nieuwe collega! Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel!

BEKIJK DE VACATURE

29 juni 2018

Altena is er bij: Architectuur Biënnale Zwolle 5 t/m 8 juli 2018

Het Zwols Architectuur Podium (ZAP) organiseert ook dit jaar weer de Architectuur Biënnale. Vier dagen lang staat Zwolle in het teken van architectuur. Architecten, studenten maar ook sponsoren, zoals Altena Steenhandel, en betrokkenen ontmoeten elkaar tijdens deze week om de aandacht te vestigen op architectuur in Zwolle. Niet alleen de architectuur van nu maar ook die van de toekomst, met alle uitdagingen en kansen die daarbij komen kijken.

Lees meer

13 juni 2018

Meedenken in nieuwe ideeën, zo doen we dat!

We krijgen dagelijks allerlei soorten vragen. De ene vraag uitdagender dan de andere. Een van onze klanten is nu een nieuw gevelsysteem aan het ontwikkelen waarbij hij in de fabriek kant en klare gevels produceert met alle voordelen die dit met zich mee brengt. Aan ons de vraag mee te denken over de gevelinvulling met een keramische uitstraling.

Lees meer

9 juni 2018

Altena op stap met met deelnemers van De Zonnebloem

“Het was echt een geslaagd dagje gisteren. Je krijgt van veel deelnemers ook gelijk hun levensverhaal te horen”, aldus Raymond. Altena-Groep (Altena Steenhandel, Altena Inframaterialen en Altena Dak) ging gisterenmiddag met ongeveer 20 a 25 deelnemers van De Zonnebloem op pad naar het Aviodrome. Mooi om zo betekenisvol te zijn voor mensen met een lichamelijke beperking en elkaar als collega’s eens in een andere rol te zien.

Lees meer

4 juni 2018

Vrijdag 8 juni vanaf 10:30 uur gesloten

Vrijdag 8 juni gaan we met leden van De Zonnebloem op stap. Daarom zijn we die dag vanaf 10:30 uur gesloten. Heeft u een levering nodig op maandag 12 juni? Geef deze dan uiterlijk donderdag 7 juni aan ons door. Bedankt!

29 mei 2018

2 juni Dag van de Bouw

Aankomende zaterdag 2 juni is de Dag van de Bouw, een dag waarop je kunt zien, voelen en horen hoe de bouw werkt. Zo kun je ook kijken bij de Gildenhof Dronten. Hiervoor hebben wij de stenen en pannen geleverd aan Bouwbedrijf de Bruin-Putten, die zijn uitgezocht door IJsselland Ontwikkeling en 4D architecten Nijkerk in onze showroom.

Lees meer