Keramische pannen met inkjet print


Dankzij de unieke inkjetprinttechniek kunnen we keramische pannen eender welke look geven. De resultaten zijn verbluffend: keramische pannen die eruitzien als hout, marmer, natuursteen, natuurleien en zelfs koper behoren voortaan tot de mogelijkheden.

De techniek


De inkjettechniek die we gebruiken, spruit voort uit de keramische markt van vloertegels, waar de techniek al tientallen jaren zijn kwaliteit, bestendigheid en duurzaamheid heeft bewezen. Na jarenlange en intensieve R&D zijn we erin geslaagd de techniek ook op keramische pannen toe te passen. ​​Een absolute wereldprimeur waarmee Tejas Borja zich wereldwijd op de kaart zet.

 • Teja Borja

  Productie

  Alle keramische pannen worden gemaakt van 's werelds beste kleien, gezuiverd volgens een gepatenteerde droge, circulaire techniek. Alle pannen worden op meer dan 1000° gebakken in een hoogtechnologische roloven. Dit resulteert in een uitzonderlijk lage vochtabsorptie van <3%. De pannen zijn 30% lichter, sterker, duurzamer en extra bestand tegen mosvorming.

 • ● Onderscheidende engobe kleuren
  ● Extra elegante afwerkingen
  ● Natuurlijke en verouderde effecten

 • ● Keramische pannen met unieke uitstraling
  ● Geïnspireerd door de natuur
  ● Levenslange kwaliteit en esthetiek

ONZE DAKPANNEN

Edilians

EDILIANS heeft een uniek en zich steeds verbeterend aanbod om in te spelen op alle esthetische verzoeken en kwaliteitseisen. Dat alles in het kader van duurzaam bouwen en met respect voor de omgeving.

Lees meer

Monier dakpannen

Monier is een van de bekendste fabrikanten van dakpannen. Een ruime keuze uit betonnen en keramische dakpannen.

Lees meer

Meyer Holsen dakpannen

Meyer-Holsen dakpannen heeft een grote keuze aan kleuren en maten. Natuurlijke basistinten, gesmoorde dakpannen, engobe- en glazuuruitvoeringen.

Lees meer

Jacobi Walther dakpannen

Laat u zich inspireren door de verschillende dakpannen van Jacobi-Walther .

Lees meer

Koramic dakpannen

Met Koramic dakpannen van Wienerberger is ieder hellend dak goed beschermd en keurig afgewerkt. De kracht van deze keramische dakpannen is buitengewoon.

Lees meer

Teja Borja dakpannen

Dankzij de unieke inkjetprinttechniek kan Teja Borja keramische pannen iedere look creëren. De resultaten zijn verbluffend: keramische pannen die eruitzien als hout, marmer, natuursteen, natuurleien en zelfs koper.

Lees meer