Meyer Holsen


Een zeer volledig programma holle dakpannen, vlakke dakpannen, geglazuurde dakpannen, Flachdach (FD) modellen, keramische leien en sierlijke beverstaartpannen. De fabricage op hoge temperaturen uit lokale “Schieferton”-klei resulteert in een hoge scherfdichtheid, lage wateropname en lange levensduur. Daarbij unieke fabrieksgaranties: 40 jaar volledige productgarantie en 20 jaar garantie op nalevering.

Onderscheidende modellen


Meyer-Holsen biedt vele onderscheidende modellen, waaronder de dubbele ovh dakpan Vario Junior Tweeling, de dubbele FD-pan Tandem en de elegante vlakke Piano. Meyer-Holsen dakpannen heeft een grote keuze aan kleuren. Natuurlijke basistinten, gesmoorde dakpannen, engobe- en glazuuruitvoeringen.

Onze dakpannen

Edilians

EDILIANS heeft een uniek en zich steeds verbeterend aanbod om in te spelen op alle esthetische verzoeken en kwaliteitseisen. Dat alles in het kader van duurzaam bouwen en met respect voor de omgeving.

Lees meer

Monier dakpannen

Monier is een van de bekendste fabrikanten van dakpannen. Een ruime keuze uit betonnen en keramische dakpannen.

Lees meer

Meyer Holsen dakpannen

Meyer-Holsen dakpannen heeft een grote keuze aan kleuren en maten. Natuurlijke basistinten, gesmoorde dakpannen, engobe- en glazuuruitvoeringen.

Lees meer

Jacobi Walther dakpannen

Laat u zich inspireren door de verschillende dakpannen van Jacobi-Walther .

Lees meer

Koramic dakpannen

Met Koramic dakpannen van Wienerberger is ieder hellend dak goed beschermd en keurig afgewerkt. De kracht van deze keramische dakpannen is buitengewoon.

Lees meer

Teja Borja dakpannen

Dankzij de unieke inkjetprinttechniek kan Teja Borja keramische pannen iedere look creëren. De resultaten zijn verbluffend: keramische pannen die eruitzien als hout, marmer, natuursteen, natuurleien en zelfs koper.

Lees meer