Jacobi-Walther dakpannen


Jacobi-Walther dakpannen betekent bijna 160 jaar ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige kleidakpannen. 20 verschillende dakpanmodellen en meer dan 40 verschillende kleuren en afwerkingen bieden een vrijwel onbegrensde keuzemogelijkheid om de juiste dakpan voor ieder huis te garanderen.


Laat u zich inspireren door de verschillende dakpannen van Jacobi-Walther .

ONZE DAKPANNEN

Edilians

EDILIANS heeft een uniek en zich steeds verbeterend aanbod om in te spelen op alle esthetische verzoeken en kwaliteitseisen. Dat alles in het kader van duurzaam bouwen en met respect voor de omgeving.

Lees meer

Monier dakpannen

Monier is een van de bekendste fabrikanten van dakpannen. Een ruime keuze uit betonnen en keramische dakpannen.

Lees meer

Meyer Holsen dakpannen

Meyer-Holsen dakpannen heeft een grote keuze aan kleuren en maten. Natuurlijke basistinten, gesmoorde dakpannen, engobe- en glazuuruitvoeringen.

Lees meer

Jacobi Walther dakpannen

Laat u zich inspireren door de verschillende dakpannen van Jacobi-Walther .

Lees meer

Koramic dakpannen

Met Koramic dakpannen van Wienerberger is ieder hellend dak goed beschermd en keurig afgewerkt. De kracht van deze keramische dakpannen is buitengewoon.

Lees meer

Teja Borja dakpannen

Dankzij de unieke inkjetprinttechniek kan Teja Borja keramische pannen iedere look creëren. De resultaten zijn verbluffend: keramische pannen die eruitzien als hout, marmer, natuursteen, natuurleien en zelfs koper.

Lees meer