Assortiment bakstenen


In onze showroom kunt u terecht voor een uitgebreide selectie van de verschillende soorten metselstenen (Handvorm, vormbak, strengpers, waalformaat, langformaat, hilversumsformaat, Wasserstrich etc). Ook hebben we een uitgebreid overzicht van referentieprojecten waarbij u de toepassing van de steen in het echt kunt zien. Wanneer u de steen op een later tijdstip nog eens wilt bekijken, of wilt tonen aan uw klant of opdrachtgever, voorzien wij u snel van een monster.

Mogen we met u meedenken?


Neem dan contact met ons op, bezoek onze showroom in Kampen of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Welke type gevelstenen zijn er?

Vormbak gevelstenen

Vormbak gevelstenen hebben een strakke bezande en vlakke vorm.

Lees meer

Wasserstrich gevelstenen

Wasserstrich, een speciale vormtechniek waarvan de naam verwijst naar het gebruik van (verneveld) water.

Lees meer

Getrommelde gevelstenen

Getrommelde stenen zorgen voor een karaktervolle en nostalgische uitstraling.

Lees meer

Strengpers gevelsteen

Strengpers stenen worden veelal gebruikt in de moderne architectuur. Deze baksteen heeft een strakke vorm , en zijn zowel met structuur als glad te vormen.

Lees meer

Handvorm gevelstenen

Handvorm is de bekendste en de meest toegepaste baksteen. Tegenwoordig is het een machinaal proces die het traditionele manuele baksteenvormen nabootst.

Lees meer

Formaat specificaties gevelstenen

Klik hier voor formaatspecificaties

Onze producten

Bakstenen steenstrips

De nieuwe unieke ECO baksteenstrips (in handvorm of wasserstrich) geven uw buiten- of binnengevel een natuurlijke uitstraling en een uitzonderlijk duurzaam karakter.

Lees meer

Bakstenen

Een baksteen geeft uw gebouw uitstraling. Bij ons heeft u een ruime keuze uit meer dan 1200 soorten gevelstenen.

Lees meer

Dakpannen

De juiste dakpan geeft niet alleen een waterdicht, maar ook een goede uitstraling aan uw pand. We hebben een ruime keuze dakpannen in modellen, afmetingen en kleuren.

Lees meer

Dakspecialiteiten

De bedekking van platte daken is het aandachtsgebied van Altena Dakspecialiteiten, een zusterbedrijf binnen de Altena Groep.

Lees meer

Ruwbouwmaterialen

Naast bakstenen en dakpannen helpen we u ook aan de juiste aanvullende bouwmaterialen. Denk hierbij aan spouwisolatie, dakplaten, steenstrips en metselmortels. Voor al deze producten geven wij u graag een passend advies.

Lees meer