Altena is er bij: Architectuur Biënnale Zwolle 5 t/m 8 juli 2018

Het Zwols Architectuur Podium (ZAP) organiseert ook dit jaar weer de Architectuur Biënnale. Vier dagen lang staat Zwolle in het teken van architectuur. Architecten, studenten maar ook sponsoren, zoals Altena Steenhandel, en betrokkenen ontmoeten elkaar tijdens deze week om de aandacht te vestigen op architectuur in Zwolle. Niet alleen de architectuur van nu maar ook die van de toekomst, met alle uitdagingen en kansen die daarbij komen kijken.

Stegen

In de spotlight dit jaar staan de vele stegen van Zwolle. De stegen worden voor deze gelegenheid bewerkt tot architectonische objecten en gezamenlijk omgevormd tot nieuwe stedelijke ruimtes. Zo draagt Altena dit jaar bij aan de steeg in de buurt van Café de Kleine (Luttekestraat) waar relatie en architect Sjouke Westhoff een architectonisch object zal creëren.

Architectuur in de regio helpen vormgeven

Al een jaar of 10 draagt Altena Steenhandel ZAP een warm hart toe en ondersteunt ZAP ook in financiële middelen. Het kantoor van Altena Steenhandel ligt op steenworp afstand van Zwolle en “het is mooi om als Zwollenaar en als Steenhandel mee te kunnen denken met Zwolse architecten om de architectuur in de regio vorm te geven”, aldus Bas, directeur van Altena Steenhandel.

Meer over het ZAP en de Architectuur Biënnale vind je hier.

 

*Foto: afbeelding van Biënnale van vorig jaar, thema bruggen.