Hieronder vindt u een overzicht van onze producten, klik verder voor de categorie van uw keuze. Heeft u een technische vraag over één van onze producten? Wellicht staat uw vraag tussen onze veelgestelde vragen.
Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan uiteraard gerust contact met ons op!

Bakstenen

Een baksteen geeft uw gebouw uitstraling. Bij ons heeft u een ruime keuze uit meer dan 2.000 soorten stenen. Als onafhankelijke partij adviseren wij u objectief en eerlijk over de steen die het beste bij uw project past.

Lees meer

Dakpannen

De juiste dakpan geeft niet alleen een waterdicht, maar ook een goede uitstraling aan uw pand. Wij helpen u graag een keuze te maken in de dakpan die het beste aansluit bij de wensen van uw project. We hebben een ruime keuze in modellen, afmetingen en kleuren. Dakpannen uit onder andere Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Portugal.

Lees meer

Dakspecialiteiten

Naast dakpannen, die veelal worden gebruikt voor hellende daken, zijn er ook veel verschillende soorten dakbedekking voor het platte of licht hellende dak. Denk hierbij aan kunststof, EPDM of bitumineuze dakbedekking. De bedekking van platte daken is het aandachtsgebied van Altena Dakspecialiteiten, een zusterbedrijf binnen de Altena Groep.

Lees meer

Ruwbouwmaterialen

Naast bakstenen en dakpannen helpen we u ook aan de juiste aanvullende bouwmaterialen. Denk hierbij aan spouwisolatie, dakplaten, steenstrips en metselmortels. Voor al deze producten geven wij u graag een passend advies.

Lees meer