Voor een totale gevelrenovatie van locatie “het Zonnehuis” van de Zorgcombinatie nieuwe Maas, heeft Johan van Balen van het gelijknamige timmerbedrijf van Balen, gekozen voor het E-Bricksysteem. Samen met Altena Steenhandel is gezocht naar een oplossing om de bestaande gevel te isoleren en verfraaien. In combinatie met nieuwe kunstof kozijnen is er een totaal “nieuw” pand herrezen.

Het grote voordeel van het E-Brick sysyteem is de flexibiliteit in steenkeuze. Het achterliggende gebouw is een aantal jaren geleden nieuw gebouwd, en de wens was om het bestaande gebouw hier zoveel mogelijk op te laten lijken. Nadat er een mix van de gevelstenen was uitgezocht zijn de panelen speciaal geproduceerd en gemonteerd. Hierna is het geheel op traditionele wijze afgevoegd.

Voor meer informatie over E-Brick kunt u contact opnemen met onze binnendienst 0525-653935