30 juni 2017

Altena Groep zoekt een communicatie expert!

Vanwege de groeiende activiteiten zoeken we een communicatiemedewerker.

Doel:

het coördineren en invullen van alle media- en communicatieactiviteiten van Altena Groep en haar dochterondernemingen (www.altena-groep.nl).

Verkorte functieomschrijving:

  • Geeft invulling aan de website, zowel qua inhoud als qua vindbaarheid
  • Maakt nieuwsberichten en gaat intern achter nieuws aan
  • Helpt bij het maken en opstellen van brochures en leaflets
  • Bedenkt creatieve oplossingen om onze klanten voor onze producten te enthousiasmeren
  • Assistentie bij beursdeelnames e.d.

Kwaliteiten en capaciteiten:

  • Een creatief communicatietalent, kan goed teksten schrijven, waaronder brochureteksten, websiteteksten en SEO teksten.
  • Een grafisch talent, met kennis van Adobe Photoshop/Wordpress

De functie kan/mag in deeltijd worden vervuld. Heel veel ervaring is niet vereist.

Voor inlichtingen:

Albert Bruins Slot

06 53258585

 

23 maart 2017

29 appartementen aan de Elsakkerweg ’t Harde

De nieuwbouw van 29 appartementen aan de Elsakkerweg ’t Harde is afgerond.

 

Aannemersbedrijf Prinsbouw heeft samen met Omnia Wonen gekozen voor een ruwe strengpers steen welke met doorstrijkmortel vermetseld is. Hierdoor ontstaat een homogene voeg die een langere levensduur heeft en daardoor minder op onderhoudskosten op de lange termijn drukt.

Een ander voordeel is dat er minder kans is op uitbloei van de stenen en mortel, zodat er naderhand niet gereinigd hoeft te worden.

Altena Steenhandel

Voor meer informatie over doorstrijkmortels kunt u contact opnemen met Altena-Steenhandel, telefoonnummer 0525-653935 of email: info@altena-groep.nl.

23 maart 2017

Bouwbedrijf Kroes bouwt een nieuw onderkomen voor stichting Helpende Hand aan Roemenie aan de Ambachtstraat te Kampen

Bouwbedrijf Kroes uit Kamperzeedijk bouwt een nieuw onderkomen voor stichting Helpende Hand aan Roemenie aan de Ambachtstraat te Kampen.

De houtskelet gevels worden voorzien van E-Brick panelen. Dit zijn isolatieplaten voorzien van steenstrips welke zeer snel en licht verwerkt kunnen worden. Zowel voor renovatie als nieuwbouw zijn deze panelen toe te passen, waarbij snelheid, gewicht en isolatie de grote voordelen zijn ten opzichte van traditioneel metselwerk.

Voor meer info kunt u kontact opnemen met de binnendienst van Altena-Steenhandel te bereiken op telefoonnummer 0525 653935 of via email verkoop-sth@altena-groep.nl

Altena Steenhandel

23 maart 2017

Altena Steenhandel levert multifolies

Altena Steenhandel exposeerde op het Dak Event de multifolies van XL.mat uit het Franse Gilly sur Isère.

Het zijn relatief dunne isolatiematerialen die uit meerdere lagen aluminiumfolie en schuim bestaan. Hun werking berust vooral op reflectie van straling, hoewel het schuim en de luchtlagen ook bijdragen.

Altena Steenhandel

Volgens een woordvoerder zijn ze door Bureau Dakadvies getest en kwamen daar isolatiewaarden tot 3 m2K/W uit, mits niet samengedrukt en met een luchtspouw aan beide zijden. Altena Steenhandel maakt deel uit van de Altena Groep. Dak Event vond plaats tot en met donderdag 12 januari in het congrescentrum NBC in Nieuwegein.

23 maart 2017

Renovatie het Zonnehuis Vlaardingen

Voor een totale gevelrenovatie van locatie “het Zonnehuis” van de Zorgcombinatie nieuwe Maas, heeft Johan van Balen van het gelijknamige timmerbedrijf van Balen, gekozen voor het E-Bricksysteem. Samen met Altena Steenhandel is gezocht naar een oplossing om de bestaande gevel te isoleren en verfraaien. In combinatie met nieuwe kunstof kozijnen is er een totaal “nieuw” pand herrezen. Het grote voordeel van het E-Brick sysyteem is de flexibiliteit in steenkeuze. Het achterliggende gebouw is een aantal jaren geleden nieuw gebouwd, en de wens was om het bestaande gebouw hier zoveel mogelijk op te laten lijken. Nadat er een mix van de gevelstenen was uitgezocht zijn de panelen speciaal geproduceerd en gemonteerd. Hierna is het geheel op traditionele wijze afgevoegd.

Voor meer informatie over E-Brick kunt u contact opnemen met onze binnendienst 0525-653935

 

23 maart 2017

Openingstijden showroom Altena Steenhandel BV

De openingstijden van onze showroom zijn:

maandag tm vrijdag – 8.00 – 17.00 uur, zaterdags: op afspraak

23 maart 2017

Altena Steenhandel importeur van de meerlaagse isolatiefolie’s van XL-MAT

Sinds kort is Altena Steenhandel importeur van de meerlaagse isolatiefolie’s van XL-MAT uit Frankrijk.

Deze folie’s zijn zo bijzonder omdat ze een hoge isolatiewaarde hebben bij een geringe dikte. Deze waardes worden mede gehaald doordat er gebruikt wordt gemaakt van thermische reflectie. Het grote voordeel hiervan is dat er vele toepassingen zijn te bedenken waar men wel wil isoleren maar eigenlijk geen ruimte heeft. Met meerlaagse isolatiefolie’s kan men van binnenuit zeer makkelijk een zolder isoleren. Een houten vloer is ook veel sneller en makkelijker geisoleerd dan met glaswol of steenwoldekens.

Een ander groot voordeel is het feit dat er geen irriterende vezels vrijkomen en dat het stralingswerend is.

De verkoop geschiedt online via WWW.ISODISCOUNT.NL waar U binnen 48 uur over de materialen kunt beschikken en uitgebreide technische informatie kunt opvragen.